onze Aanpak

Hoe werken wij?

Onze methodiek hebben wij jarenlang zelf geperfectioneerd. Het is nu tijd dat wij ons succes kunnen delen.
Doelgroep bepalen

Hoe specifieker de doelgroep, hoe beter de respons.

Het is zaak de wensen en behoefte van potentiële klanten te kennen. In combinatie met andere factoren wordt de doelgroep bepaald die benadert zal worden.

Bekijk onze cases
Doelgroep hunten

Op zoek naar het juiste spoor

Onze Vikingen zijn gespecialiseerd in het zoeken en selecteren van de juiste contactpersonen binnen de bedrijven die in de doelgroep passen. Als iedereen zo makkelijk te vinden was, zou iedereen het natuurlijk kunnen.

Bekijk onze cases
Campagne opstellen

Veroveren

Het is belangrijk in te spelen op de pijnpunten van een potentiële klant wanneer je hen benadert. Zij zullen worden getriggerd en het probleem zal worden herkent. Op deze manier lezen zij verder en gaan met jouw oplossing aan de slag!  

Bekijk onze cases
Start campagne

Aanvallen!

De campagne gaat live! Wij zorgen dat de mails 1-op-1 namens jullie, aan de juiste contactpersoon binnen het bedrijf zal worden verstuurd.

Bekijk onze cases
Leads opvolgen

De deals closen

Dit is het moment waar wij naartoe hebben gewerkt. Wij zijn los en zien de eerste resultaten zijn al te zien. 24/7 leads, kunnen jullie het al aan?

Bekijk onze cases
Diensten

Managed livechat

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Besteed livechat uit aan ons ervaren team.

Ervaren chatoperators

Ons team heeft het in de handen. Wij bemannen op maandag t/m zondag van 9.00 tot 23.00 de chat voor al onze klanten.

De focus ligt op conversie

Wanneer wij een chat met een bezoeker voeren, ligt de focus altijd op het verkrijgen van bijv. contactgegevens of het voltooien van een aankoop. Wij zijn het verlengstuk van de organisatie.

Altijd reactie binnen 30 seconden

Bezoekers die lang moeten wachten op antwoord, worden ongeduldig. En dat komt niet ten goede van het doel van de chat: de focus op conversie. Onze chatoperators reageren binnen 30 seconden. Altijd.

De magie van chat zit in onze handen.

Plan een gratis demo in