onze Aanpak

Hoe werken wij?

Onze methodiek hebben wij jarenlang zelf geperfectioneerd. Het is nu tijd dat wij ons succes kunnen delen.
Doelgroep bepalen

Hoe specifieker de doelgroep, hoe beter de respons.

Het is zaak de wensen en behoefte van potentiële klanten te kennen. In combinatie met andere factoren wordt de doelgroep bepaald die benadert zal worden.

Bekijk onze cases
Doelgroep hunten

Op zoek naar het juiste spoor

Onze Vikingen zijn gespecialiseerd in het zoeken en selecteren van de juiste contactpersonen binnen de bedrijven die in de doelgroep passen. Als iedereen zo makkelijk te vinden was, zou iedereen het natuurlijk kunnen.

Bekijk onze cases
Campagne opstellen

Veroveren

Het is belangrijk in te spelen op de pijnpunten van een potentiële klant wanneer je hen benadert. Zij zullen worden getriggerd en het probleem zal worden herkent. Op deze manier lezen zij verder en gaan met jouw oplossing aan de slag!  

Bekijk onze cases
Start campagne

Aanvallen!

De campagne gaat live! Wij zorgen dat de mails 1-op-1 namens jullie, aan de juiste contactpersoon binnen het bedrijf zal worden verstuurd.

Bekijk onze cases
Leads opvolgen

De deals closen

Dit is het moment waar wij naartoe hebben gewerkt. Wij zijn los en zien de eerste resultaten zijn al te zien. 24/7 leads, kunnen jullie het al aan?

Bekijk onze cases
Kanalen

E-mail

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Besteed klantcontact via e-mail uit aan ons ervaren team.

Wij zijn het verlengstuk

Moeite om de e-mails die de klantenservice dagelijks overspoelen bij te houden? Ons team kan niet wachten om dit over te nemen. We zijn 7 dagen per week actief van 09:00 tot 23:00.

Klantenservice met een doel

Voordat we aan de slag gaan, bepalen we het doel van het klantcontact. In de meeste gevallen is dit de focus op meer conversie, maar het zou ook het upgraden van de klanttevredenheid kunnen zijn. Onze chatoperators zijn getraind op elk doel. Gemiddeld converteren wij tot 30% van het klantcontact tot een lead.

Snelheid = tevredenheid

De grootste factor tot een hoge klanttevredenheid is de snelheid waarmee klantvragen worden beantwoord. Onze chatoperators weten dit en zorgen ervoor dat vragen altijd binnen 30 seconden opgepakt worden, ook bij e-mail. Want zeg nou zelf, hoe fijn is het als je direct antwoord krijgt op je mail i.p.v. de standaard 48 uur waarbinnen mails normaal beantwoord worden?

De magie van chat zit in onze handen.

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Wij beantwoorden 7 dagen per week van 09.00 - 23.00 uur alle chats binnen 30 seconden.
Neem contact op