onze Aanpak

Hoe werken wij?

Onze methodiek hebben wij jarenlang zelf geperfectioneerd. Het is nu tijd dat wij ons succes kunnen delen.
Doelgroep bepalen

Hoe specifieker de doelgroep, hoe beter de respons.

Het is zaak de wensen en behoefte van potentiële klanten te kennen. In combinatie met andere factoren wordt de doelgroep bepaald die benadert zal worden.

Bekijk onze cases
Doelgroep hunten

Op zoek naar het juiste spoor

Onze Vikingen zijn gespecialiseerd in het zoeken en selecteren van de juiste contactpersonen binnen de bedrijven die in de doelgroep passen. Als iedereen zo makkelijk te vinden was, zou iedereen het natuurlijk kunnen.

Bekijk onze cases
Campagne opstellen

Veroveren

Het is belangrijk in te spelen op de pijnpunten van een potentiële klant wanneer je hen benadert. Zij zullen worden getriggerd en het probleem zal worden herkent. Op deze manier lezen zij verder en gaan met jouw oplossing aan de slag!  

Bekijk onze cases
Start campagne

Aanvallen!

De campagne gaat live! Wij zorgen dat de mails 1-op-1 namens jullie, aan de juiste contactpersoon binnen het bedrijf zal worden verstuurd.

Bekijk onze cases
Leads opvolgen

De deals closen

Dit is het moment waar wij naartoe hebben gewerkt. Wij zijn los en zien de eerste resultaten zijn al te zien. 24/7 leads, kunnen jullie het al aan?

Bekijk onze cases
Kanalen

Livechat

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Besteed klantcontact via livechat uit aan ons ervaren team.

Ervaren chatoperators

Chat zit in onze handen. Wij bemannen op maandag t/m zondag van 09.00 tot 23.00 uur de chat voor al onze klanten. Gaan we voor jouw organisatie aan de slag? Dan trainen we onze chatoperators, zodat ze altijd minimaal 90% van de gestelde vragen kunnen beantwoorden. Wij streven naar klanttevredenheid.

De focus ligt op conversie

Wanneer wij een chat met een bezoeker voeren, ligt de focus altijd op het verkrijgen van bijv. contactgegevens of het voltooien van een aankoop. Wij zijn het verlengstuk van de organisatie. Gemiddeld genomen zijn van alle chats 20% tot 30% een lead. Aan het eind van de maand maken wij een rapport met inzichten over alle chats.

Altijd reactie binnen 30 seconden

Bezoekers die lang moeten wachten op antwoord, worden ongeduldig. En dat komt niet ten goede van het doel van de chat: de focus op conversie. Onze chatoperators reageren binnen 30 seconden. Altijd.

De magie van chat zit in onze handen.

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Wij beantwoorden 7 dagen per week van 09.00 - 23.00 uur alle chats binnen 30 seconden.
Neem contact op