onze Aanpak

Hoe werken wij?

Onze methodiek hebben wij jarenlang zelf geperfectioneerd. Het is nu tijd dat wij ons succes kunnen delen.
Doelgroep bepalen

Hoe specifieker de doelgroep, hoe beter de respons.

Het is zaak de wensen en behoefte van potentiële klanten te kennen. In combinatie met andere factoren wordt de doelgroep bepaald die benadert zal worden.

Bekijk onze cases
Doelgroep hunten

Op zoek naar het juiste spoor

Onze Vikingen zijn gespecialiseerd in het zoeken en selecteren van de juiste contactpersonen binnen de bedrijven die in de doelgroep passen. Als iedereen zo makkelijk te vinden was, zou iedereen het natuurlijk kunnen.

Bekijk onze cases
Campagne opstellen

Veroveren

Het is belangrijk in te spelen op de pijnpunten van een potentiële klant wanneer je hen benadert. Zij zullen worden getriggerd en het probleem zal worden herkent. Op deze manier lezen zij verder en gaan met jouw oplossing aan de slag!  

Bekijk onze cases
Start campagne

Aanvallen!

De campagne gaat live! Wij zorgen dat de mails 1-op-1 namens jullie, aan de juiste contactpersoon binnen het bedrijf zal worden verstuurd.

Bekijk onze cases
Leads opvolgen

De deals closen

Dit is het moment waar wij naartoe hebben gewerkt. Wij zijn los en zien de eerste resultaten zijn al te zien. 24/7 leads, kunnen jullie het al aan?

Bekijk onze cases
Kanalen

Messenger

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Besteed klantcontact via Messenger uit aan ons ervaren team.

Klantcontact via Facebook

Facebook Messenger is een zeer populair kanaal voor klanten om contact op te nemen. Vaak wordt dit kanaal over het hoofd gezien en blijven klantvragen dagen - of soms zelfs weken - onbeantwoord. Bij ons komen deze vragen op een centraal punt binnen, waardoor we niets mislopen. Dit doen wij elke dag van 09.00 uur 's ochtends tot 23.00 uur 's avonds. Dus ook in de weekenden!

Messenger als klantenservice kanaal

Chathands begrijpt het belang van uitstekende klantenservice op alle kanalen, dus ook op social media. Onze chatoperators worden getraind om klantvragen zo goed mogelijk op te lossen. Altijd met een commerciële insteek. Zo zijn van alle binnenkomende chats gemiddeld 20% tot 30% een lead.

Wij reageren binnen 30 seconden

Klanten die een vraag stellen via social media, verwachten snel antwoord. Dat is precies de reden waarom ze vragen via dit kanaal stellen. Daarom reageren wij op elke binnenkomende chat binnen 30 seconden.

De magie van chat zit in onze handen.

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Wij beantwoorden 7 dagen per week van 09.00 - 23.00 uur alle chats binnen 30 seconden.
Neem contact op