onze Aanpak

Hoe werken wij?

Onze methodiek hebben wij jarenlang zelf geperfectioneerd. Het is nu tijd dat wij ons succes kunnen delen.
Doelgroep bepalen

Hoe specifieker de doelgroep, hoe beter de respons.

Het is zaak de wensen en behoefte van potentiële klanten te kennen. In combinatie met andere factoren wordt de doelgroep bepaald die benadert zal worden.

Bekijk onze cases
Doelgroep hunten

Op zoek naar het juiste spoor

Onze Vikingen zijn gespecialiseerd in het zoeken en selecteren van de juiste contactpersonen binnen de bedrijven die in de doelgroep passen. Als iedereen zo makkelijk te vinden was, zou iedereen het natuurlijk kunnen.

Bekijk onze cases
Campagne opstellen

Veroveren

Het is belangrijk in te spelen op de pijnpunten van een potentiële klant wanneer je hen benadert. Zij zullen worden getriggerd en het probleem zal worden herkent. Op deze manier lezen zij verder en gaan met jouw oplossing aan de slag!  

Bekijk onze cases
Start campagne

Aanvallen!

De campagne gaat live! Wij zorgen dat de mails 1-op-1 namens jullie, aan de juiste contactpersoon binnen het bedrijf zal worden verstuurd.

Bekijk onze cases
Leads opvolgen

De deals closen

Dit is het moment waar wij naartoe hebben gewerkt. Wij zijn los en zien de eerste resultaten zijn al te zien. 24/7 leads, kunnen jullie het al aan?

Bekijk onze cases
Kanalen

Telegram

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Besteed klantcontact via Telegram uit aan ons ervaren team.

Spring eruit met Telegram als contactkanaal

Maak op nieuwe manieren contact met klanten door Telegram toe te voegen als contactoptie. Via Chathands is het makkelijker dan ooit om de digitale klantenservice uit te breiden met Telegram als contactkanaal. Dit platform maakt het mogelijk om direct berichten, foto's, video's en bestanden te versturen naar elke binnenkomende vraag. We zijn 7 dagen per week actief van 09:00 tot 23:00.

De focus ligt op conversie

Om de best mogelijke klantervaring te bieden via Telegram, maken wij een uitgebreide kennisbank op maat van jouw organisatie. Zo kan ons team van chatoperators minimaal 90% van de binnenkomende vragen behandelen. Goed om te weten: gemiddeld is 20% tot 30% van de binnenkomende chats een lead.

Snelheid is belangrijk

Telegram is een alternatief voor Whatsapp. Veel mensen die contact opnemen via Telegram verwachten daarom ook direct antwoord. Aan die wens voldoen wij door altijd binnen 30 seconden te reageren.

De magie van chat zit in onze handen.

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Wij beantwoorden 7 dagen per week van 09.00 - 23.00 uur alle chats binnen 30 seconden.
Neem contact op