onze Aanpak

Hoe werken wij?

Onze methodiek hebben wij jarenlang zelf geperfectioneerd. Het is nu tijd dat wij ons succes kunnen delen.
Doelgroep bepalen

Hoe specifieker de doelgroep, hoe beter de respons.

Het is zaak de wensen en behoefte van potentiële klanten te kennen. In combinatie met andere factoren wordt de doelgroep bepaald die benadert zal worden.

Bekijk onze cases
Doelgroep hunten

Op zoek naar het juiste spoor

Onze Vikingen zijn gespecialiseerd in het zoeken en selecteren van de juiste contactpersonen binnen de bedrijven die in de doelgroep passen. Als iedereen zo makkelijk te vinden was, zou iedereen het natuurlijk kunnen.

Bekijk onze cases
Campagne opstellen

Veroveren

Het is belangrijk in te spelen op de pijnpunten van een potentiële klant wanneer je hen benadert. Zij zullen worden getriggerd en het probleem zal worden herkent. Op deze manier lezen zij verder en gaan met jouw oplossing aan de slag!  

Bekijk onze cases
Start campagne

Aanvallen!

De campagne gaat live! Wij zorgen dat de mails 1-op-1 namens jullie, aan de juiste contactpersoon binnen het bedrijf zal worden verstuurd.

Bekijk onze cases
Leads opvolgen

De deals closen

Dit is het moment waar wij naartoe hebben gewerkt. Wij zijn los en zien de eerste resultaten zijn al te zien. 24/7 leads, kunnen jullie het al aan?

Bekijk onze cases
Kanalen

Instagram

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Besteed klantcontact via Instagram uit aan ons ervaren team.

Wees altijd en overal

Instagram is vergeleken met mail of chat een relatief nieuw platform om in contact te staan met jouw doelgroep. Onze chatters zijn opgeleid om met deze specifieke (vaak jonge) groep contact te hebben. Bij Chathands zijn we elke dag van 09.00 uur tot 23.00 uur online. Chats in het weekend? Geen probleem! Wij staan namelijk 7 dagen per week paraat.

Een sales gedreven mindset

Tijdens het voeren van chats (via welk kanaal dan ook) ligt de focus altijd op het verkrijgen van contactgegevens of het voltooien van een aankoop. Wij zijn het verlengstuk van de organisatie. Onze chatoperators zijn hiervoor opgeleid. Zo lukt het ons om gemiddeld 20% tot 30% van de chats tot lead te converteren.

Wij zitten er strak op

De vaak jonge doelgroep op Instagram verwacht een hoog niveau in service en snelheid. Juist daarom is het belangrijk om snel te reageren via dit kanaal op binnenkomende vragen. Het is dan ook om die reden dat wij als vuistregel hebben dat we altijd binnen 30 seconden reageren. Het fysieke winkelprincipe in een digitaal tijdperk.

De magie van chat zit in onze handen.

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Wij beantwoorden 7 dagen per week van 09.00 - 23.00 uur alle chats binnen 30 seconden.
Neem contact op