onze Aanpak

Hoe werken wij?

Onze methodiek hebben wij jarenlang zelf geperfectioneerd. Het is nu tijd dat wij ons succes kunnen delen.
Doelgroep bepalen

Hoe specifieker de doelgroep, hoe beter de respons.

Het is zaak de wensen en behoefte van potentiële klanten te kennen. In combinatie met andere factoren wordt de doelgroep bepaald die benadert zal worden.

Bekijk onze cases
Doelgroep hunten

Op zoek naar het juiste spoor

Onze Vikingen zijn gespecialiseerd in het zoeken en selecteren van de juiste contactpersonen binnen de bedrijven die in de doelgroep passen. Als iedereen zo makkelijk te vinden was, zou iedereen het natuurlijk kunnen.

Bekijk onze cases
Campagne opstellen

Veroveren

Het is belangrijk in te spelen op de pijnpunten van een potentiële klant wanneer je hen benadert. Zij zullen worden getriggerd en het probleem zal worden herkent. Op deze manier lezen zij verder en gaan met jouw oplossing aan de slag!  

Bekijk onze cases
Start campagne

Aanvallen!

De campagne gaat live! Wij zorgen dat de mails 1-op-1 namens jullie, aan de juiste contactpersoon binnen het bedrijf zal worden verstuurd.

Bekijk onze cases
Leads opvolgen

De deals closen

Dit is het moment waar wij naartoe hebben gewerkt. Wij zijn los en zien de eerste resultaten zijn al te zien. 24/7 leads, kunnen jullie het al aan?

Bekijk onze cases
Kanalen

Twitter

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Besteed klantcontact via Twitter uit aan ons ervaren team.

Ervaren chatoperators

Hebt u ooit op de hoogte willen blijven van wat er in de wereld gebeurt? Twitter kan u dat bieden. Via dit platform kunnen gebruikers snel en effectief communiceren met jouw organisatie. In de afgelopen jaren is de populariteit aanzienlijk toegenomen. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte klantenservice is het toevoegen van Twitter het overwegen waard! We zijn 7 dagen per week voor jouw organisatie actief van 9:00 tot 23:00.

Leads = ons doel

Of het nu gaat om een binnenkomende mail, een chat via de website of een vraag via Twitter, wij behandelen alles op dezelfde manier. Namelijk met een salesgedreven insteek. Wij weten dat het belangrijk is om leads te genereren uit de chats, en hier is ons team van specialisten op getraind.

Snel reageren is key

Waarschijnlijk herken je het wel: je moet lang wachten op een antwoord. Niet als de digitale klantenservice wordt uitbesteed aan Chathands! Onze chatoperators reageren namelijk áltijd binnen 30 seconden op binnenkomende vragen. Alles komt op één centrale plek binnen, dus we missen geen één vraag.

De magie van chat zit in onze handen.

Geen tijd om bezoekers te woord te staan? Wij beantwoorden 7 dagen per week van 09.00 - 23.00 uur alle chats binnen 30 seconden.
Neem contact op